Àrea de desenvolupament econòmic i projecció exterior

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Formació

Projecte Adapt Penedès – Ocupació a la Indústria Local a l'Alt Penedès

Per a inscriure't als cursos, clica aquí

Gestió administrativa i financera del comerç internacional (tancat)^

Mòduls del certificat de professionalitat que permet obtenir els coneixements per a dur a terme la gestió administrativa i financera, així com la dels mitjans de cobrament i pagament en les operacions de comerç internacional.

Fitxa informativa

Guia enoturísticen anglès (tancat)^

Acció formativa en anglès que permet obtenir coneixements i fer ús del vocabulari i els conceptes del món vitivinícola. També s’inclou una part formativa sobre l’ús de les xarxes socials.

Fitxa informativa

Enotècnia (tancat)^

Acció formativa per a adquirir coneixements en el control i la supervisió de la producció vitivinícola, així com també dur a terme la organització de les operacions d’elaboració establertes en els procediments de treball.

Fitxa informativa

Coneixements administratius específics del sector vitivinícola (tancat)^

Acció formativa per a conèixer la documentació que es requereix a les empreses del sector vitivinícola per fer front al compliment de la normativa. També s’inclou una part formativa del programa Excel.

Fitxa informativa

La figura del guia turístic en el sector vitivinícola, en angles (tancat)^

Acció formativa en anglès que permet obtenir coneixements i fer ús del vocabulari i els conceptes del món vitivinícola.

Fitxa informativa

Gestió administrativa i financera del comerç internacional (tancat)^

Mòduls del certificat de professionalitat que permet obtenir els coneixements per a dur a terme la gestió administrativa i financera, així com la dels mitjans de cobrament i pagament en les operacions de comerç internacional, d'acord amb objectius i procediments establerts.

Fitxa informativa

Itineraris d'inserció laboral (tancat)^

L'itinerari d'inserció laboral permet a l'usuari/ària millorar la seva ocupabilitat. L'usuari/ària es situarà davant del procés d'incorporació al mercat laboral com a subjecte actiu, protagonista, d'aquest procés.

Fitxa informativa