Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Ubicació

El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca disposa de 2 espais diferenciats d'atenció a la ciutadania en qüestions formatives, laborals o relacionades amb l'empresa.

Recinte La Fassina^

El recinte de La Fassina, un antic complex industrial rehabilitat, consta de tres edificis diferenciats en els que s'hi desenvolupen diferents activitats relacionades amb l'ocupació i la formació professional. Es disposen d'aules de formació dotades d'equips informàtics i connexió Wi-Fi i d'aules preparades per a l'activitat formativa del centre.

Adreça: Av. de Catalunya 22. 08720, Vilafranca del Penedès
Telèfon: 938 171 324
Correu-e: ocupacio@vilafranca.org 
Horari: de dilluns a divendres, de 8 a 20h. 

Oficina Municipal de Treball^

L'Oficina Municipal de Treball és un servei d'atenció i orientació sobre els programes i activitats del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca i sobre la xarxa de recursos per a l'ocupació de Vilafranca i el seu entorn.

Adreça: Plaça del Penedès, 4 Baixos. 08720 Vilafranca del Penedès
Telèfon: 938 172 447
Correu-e: omt@vilafranca.org 
Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14h