Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dilluns09setembre '19

Auxiliar de fabricació mecànica i instal.lacions electrotècniques (1000 hores)

Dates i lloc: 

INS Alt Penedès

Avda. Tarragona s/n

Vilafranca del Penedès

Organització i contacte: 

Servei d'Ocupació

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Avda. Catalunya, 22 - Recine La Fassina

Tel. 938171995

ocupació@vilafranca.cat

INS Alt Penedès

Avda. Tarragona, s/n

Tel. 938171719

a8960023@xtec.cat

El curs s'adreça a joves d'entre 16 i 21 anys que no tenen l'acreditació en ESO.

El curs te una durada total de 1000 hores de formació teòrico-pràctica que inclouen 180 hores de pràctiques en empreses externes. La superació del curs implica l'obténció d'una certificació de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides i facilita la realització de les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i l'accés a un centre de formació d'adults per a l'obtenció del graduat en secundària.

Formació orientada a aprendre a realitzar operacions bàsiques de mecanització i muntatge per a la fabricació mecànica, així com per a la instal.lació i manteniment d'elements de xarxes elèctriques.

El curs forma part del programa Pla de Transició al Treball - PTT que es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Preinscripcions: Tancat