Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dilluns09setembre '19

Auxiliar d'imatge personal: perruqueria i estètica (1000 hores)

Dates i lloc: 

Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Avda. Catalunya, 22 - Recinte La Fassina

Organització i contacte: 

Servei d'Ocupació

ocupacio@vilafranca.cat

Tel. 938 171 995

S'adreça a joves d'entre 16 i 21 anys que no han obtingut l'acreditació en ESO.

Te una durada total de 1.000 hores, que equival a un curs acadèmic:

  • 615 hores del mòdul de formació professional (180 són pràctiques d'empresa)
  • 335 hores del mòdul de formació general, activitats per a l'adquisició de competències instrumentals que han de facilitar l'assoliment de les competències professionals i completar la formació bàsica (40 hores de tutoria). 
  • 50 hores de formació complementària de reforç i aprofundiment.

El curs forma professionals, a nivell bàsic, en perruqueria i estètica. Tècniques de neteja, canvis de forma i color del cabell, així com tècniques bàsiques de maquillatge, epilació, manicura i pedicura, atenent  al  client  i  preparant  els equips, materials  i  àrees  de  treball, operant  amb  la  qualitat indicada,  observant  les  normes  de  prevenció  de  riscos  laborals  i  protecció  mediambiental corresponents.

Un cop es finalitza el curs s'obté una certificació acadèmica i professional que permet  accedir al món laboral o a estudis de Cicle Formatiu de Grau Mitjà.

El curs pertany al programa de Formació i Inserció,  autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Preinscripcions: Tancat