Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dilluns16desembre '19

Com endreçar l'armari

Dates i lloc: 

16 de desembre

A l'Escorxador

Horari: 

De les 19 a les 20.30h

Organització i contacte: 

Banc de Temps de Vilafranca - Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca.

Gemma Bertran  (gbertran@vilafranca.org)

Banc de Temps de Vilafranca.

 A càrrec d'Anna Calpe i Anna Cuixeres.

Amb l’activitat s’aprendran tècniques per plegar roba i es coneixeran els estris per mantenir la roba ben endreçada dins l'armari. I també, es reflexionarà  sobre la importància de l’ordre com una extensió de la nostra ment i el cos. Per poder participar-hi és imprescindible inscripció prèvia al Servei d'Ocupació i cal portar peces de roba pròpia que tingueu dubtes de com es pleguen (pantalons, dessuadores amb caputxa, roba esportiva, roba interior, samarretes...).

L'activitat estarà oberta a tothom.  Les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar  aliments que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri,  una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.