Elaboració de vins i licors (640 hores). Últimes places.
Hores: 640
Data d'inici: 14 de gener de 2019
Llocs:
1. Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech. Barri d'Espiells s/n 08770 Sant Sadurní d'Anòia
2. Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret. Av. Catalunya, 22 Recinte La Fassina. 08720 Vilafranca del Penedès
De 15 a 20h
Servei d’Ocupació i Formació
Av. Catalunya, 22 (recinte La Fassina)
Tel. 938 171 995
ocupacio@vilafranca.org
Àmbit professional: operacions d'elaboració, criança i envasat de vins, licors i altres productes derivats, en les condicions establertes en els manuals de procediment i qualitat. Manejar la maquinària i equips, i efectuar el manteniment de primer nivell.
Ocupacions i llocs de treball relacionats:
- Bodeguer. Elaborador/a de vins
- Operador/a de màquines embotelladores de begudes
- Elaborador/a de vinagres
- Elaborador/a de caves, elaborador de sidra
- Elaborador/a d’aiguardents, elaborador de licors
- Operador/a embotellat de begudes
- Operador/a de secció d’envasament de begudes
Fitxa informativa: clica aquí (document pdf)
Inscripció. Tot i que el curs ja s'ha iniciat, existeix la possibilitat de realitzar mòduls formatius. Cal fer-ho a travès de la pàgina web del SOC (clica aquí)