Elaboració de vins i licors (640 hores).
Hores: 640
Data d'inici: 16 de desembre de 2019
Llocs:
1. Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech. Barri d'Espiells s/n 08770 Sant Sadurní d'Anòia
2. Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret. Av. Catalunya, 22 Recinte La Fassina. 08720 Vilafranca del Penedès
De dilluns a divendres, de 15 a 20h
Certificat de Professionalitat
Places lliures
Àmbit professional: operacions d'elaboració, criança i envasat de vins, licors i altres productes derivats, en les condicions establertes en els manuals de procediment i qualitat. Manejar la maquinària i equips, i efectuar el manteniment de primer nivell.
Ocupacions i llocs de treball relacionats:
- Bodeguer. Elaborador/a de vins
- Operador/a de màquines embotelladores de begudes
- Elaborador/a de vinagres
- Elaborador/a de caves, elaborador de sidra
- Elaborador/a d’aiguardents, elaborador de licors
- Operador/a embotellat de begudes
- Operador/a de secció d’envasament de begudes
Fitxa informativa: Clica aquí (pdf)
Pre-Inscripció. Tancada