Preparació i elaboració d'entrants i postres (50 hores)
A partir del 21 d'octubre.
Servei d'Ocupació - La Fassina, a l'Alberg Municipal de Joventut (Espai de cuina)
Dilluns i dimecres, de 15 a 19h
Servei d'Ocupació - Oficina Municipal de Treball
Pl. Penedès, 4, baixos.
Tel. 93 817 24 47
[email protected]
Persona de referència: Lourdes Bombí
Per al perfeccionament de tècniques culinàries
El curs va adreçat a persones en situació d’atur laboral amb motivació, coneixements i experiència en l’àmbit de la cuina. Es tracta d’una formació complementària que permet ampliar les competències professionals, millorar l’ocupabilitat i tenir més oportunitats d’accedir al món laboral d’aquest sector.
És un curs totalment pràctic.
Requisits d'accès: Estar en situació d'atur laboral i inscrit a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona.
Preinscripció (clica aquí). Per raons tècniques aquesta opció està deshabilitada. Contactar amb l'Oficina Municipal de Treball a través de [email protected]