Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dijous19desembre '19

Taller de Txi-Kung

Dates i lloc: 

19 de desembre de 2019

L'Escorxador

Horari: 

De 19 a 20h

Organització i contacte: 

Servei d'Ocupació

Banc de Temps de Vilafranca

Avda. Catalunya, 22 (recinte La Fassina)

Tel. 938 171 995

Persona de contacte: Gemma Bertran

Banc de Temps de Vilafranca

Rosada Rovira serà l’encarregada de dinamitzar l’activitat.

El Txi-Kung és una pràctica física i mental que ens permet cultivar l’energia vital per mantenir els òrgans i totes les funcions del nostre cos en plena salut i equilibri. 

Les activitats estaran obertes a tothom. Les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar  aliments que seran destinats al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri,  una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.