Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Acte d'agenda

dimecres29setembre '21

T'apuntes a fer un Scape Room? (10 hores)

Dates i lloc: 

29 i 30 de setembre de 2021

Modalitat presencial

Servei d'Ocupació

Av. Catalunya, 22 - Recinte La Fassina

Horari: 

De 09:30 a 14:30h

Organització i contacte: 

Servei d'Ocupació

Oficina Municipal de Treball - OMT

Tel. 938 172 447

omt@vilafranca.org
 

Formació per a la millora de l'ocupabilitat

Aprèn a reconèixer les fortaleses i saber-les fer valdre durant el procés de recerca de feina, tant en el currículum com en les entrevistes. Coneix, a través del joc, quines son les competències bàsiques dels participants: treball en equip, habilitats comunicatives, lideratge, gestió del temps, resolució de conflictes, escolta activa, pensament lateral... Coneix els punts forts, i de quina manera es poden exposar en un currículum i fer valdre en les entrevistes. Estableix un pla de millora personal en funció del projecte professional.

         Adreçat a persones en situació d'atur laboral o millora de l'ocupació, inscrites en els Serveis Locals d'Ocupació. Places limitades, es tindrà en compte l'ordre de preinscripció.

A tenir en compte:

  • Aquesta activitat formativa està 100 % subvencionada per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la Diputació de Barcelona.
  • Un cop complimentada la sol·licitud de preinscripció, l'equip tècnic del servei d'Ocupació es posarà en contacte amb la persona sol·licitant per a acabar d'efectuar la gestió corresponent. La inscripció definitiva al cursos requereix la confirmació via correu electrònic per part del Servei d'Ocupació i per part de la persona sol.licitant, abans de l'inici de l'activitat.  

 

Preinscripció  FORA DE TERMINI

 


Accessibilitat