Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dijous26novembre '20

Xerrada "Moviment Residu zero"

Dates i lloc: 

26 de novembre de 2020

Xerrada online

Organització i contacte: 

Servei d'Ocupació
Av. Catalunya, 22 - Recinte la Fassina
Tel. 938 920 358 (ext. 2511)
gbertran@vilafranca.org

Banc de Temps de Vilafranca

Activitat a càrrec de Gemma Lara.
Te l’objectiu d’ajudar als/les participants a reflexionar entorn a la reducció de residus i el consum abans del Black Friday.

Activitat online que es realitza amb la plataforma Jitsi Meet i cal inscripció prèvia per tal de rebre l'accés.

L'activitat és oberta a tothom. Per als participants del Banc de Temps cal fer un pagament de 30 minuts de saldo. Per al públic, en general, cal aportar aliments que es donaran a l'Associació Ressó, encarregada del Rebost Solidari.

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.