Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Participació en xarxes

Xarxa Internacional d'Escoles i Projectes d'Aprenentatge Productiu - INEPS 

L'any 1990 es va crear INEPS per a l'agrupament d'experiències d'Aprenentatge Productiu. Compta amb més de 21 països europeus, Estats Units i Japó. L'Ajuntament de Vilafranca va ser un dels socis fundadors i pertany al seu consell d'administració, actualment a través de l'IDAP. INEPS s'ocupa de difondre la metodologia de l'Aprenentatge Productiu i d'organitzar congressos anuals de joves i d'educadors, seminaris de formació de formadors, partenariats, intercanvis d'educadors i alumnes, etc. en els quals l'Institut Municipal d'Aprenentatge Productiu - IDAP participa activament des dels inicis.

 

Xarxa Xaloc. 

Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació de la Diputació de Barcelona, pertanyent a l'Area de Desenvolupament Econòmic Local. Ofereix recursos per a la recerca de feina i la gestió de les ofertes de treball. La seva gestió en l'àmbit municipal te lloc des de l'Oficina Municipal de Treball - OMT del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

 

Xarxa Punt TIC

La configuren centres i espais d'arreu de Catalunya que tenen l'objectiu d'apropar les TIC a la ciutadania i trencar l'escletxa digital. Des de l'any 2013 el servei disposa del Punt TIC Vilafranca Virtual, abans Punt Omnia des del 2000, un programa i uns espais que tenen com a objectiu posar les tecnologies de la informació i la comunicació a l'abast de tothom a través de l'accés, lliure i gratuït, la formació i l'acreditació de competencies TIC. Pertany a la Direcció General de Societat Digital del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. 
 

Accessibilitat