Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret

És l'entitat que es dedica a implentenar el sistema de Formació Professional per a l'Ocupació i té per finalitat impulsar i realitzar una formació que contribueixi al desenvolupament personal i professional de les persones treballadores (ocupades i aturades), millorant la seva ocupabilitat i la seva  promoció en el treball. Aquesta formació respon a les necessitats del mercat laboral i està orientada a la millora de la competitivitat empresarial.

Inclou diferents iniciatives i programes de formació que aborden diversitat d'especialitats professionals, 

  • Programa de Formació i Inserció. Per a joves d'entre 16 i 21 anys en situació d'atur. Autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.
  • Formació d'Oferta en Arees Prioritàries (FOAP). Per a persones treballadores o en situació d'atur laboral. Finançada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el SEPE.

El CFO Francesc Layret va ser inaugurat en l'any 1986 i té  la certificació ISO 9001 des de l’any 2002,  una eina eficaç per analitzar i revisar el sistema de la gestió formativa així com determinar els punts claus que han de ser millorats. Les seves instal.lacions, al servei d'Ocupació de l'Ajutament de Vilafranca, a la Fassina, estan homologades pel Servei d'Ocupació de Catalunya-SOC per a la realització de les activitats formatives.

Contacte:

Adreça: Av. de Catalunya 22. 08720, Vilafranca del Penedès
Telèfon: 938 171 995
Correu-e: ocupacio@vilafranca.org 
Horari: de dilluns a divendres, de 8 a 20h.