Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Punt de Suport UOC

 La Universitat Oberta de Catalunya UOC és una universitat virtual que permet estudiar des de casa o des de qualsevol ordinador que estigui en xarxa, a qualsevol hora del dia.

Des del 2013, el punt de suport UOC de l'Alt Penedès al servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca, recinte de La Fassina, essent la seu central, i te com a complement informatiu el servei d'Informació i Assessorament per a Joves (SIAJ). L'objectiu d'aquesta reorientació del servei és facilitar l'accés dels ciutadans i ciutadanes a aquesta universitat, en general, i als prop de 500 estudiants de la comarca que ja formen part de la comunitat UOC, en particular.

Les adreces i els horaris dels diferents punts són: 

  • Servei d'Ocupació. Avinguda Catalunya, 22. - Recinte La Fassina. De dilluns a divendres, d'11 a 13h. Telèfon: 938 920 358 (ext. 2553). 
  • SIAJ: carrer de la Fruita, 13. De dilluns a divendres, matins, d'11 a 14h. Dilluns i dimecres, tardes, de 17 a 20 h. Telèfon: 938 922 020 

Aquests punts ofereixen als estudiants i/o interessats els següents serveis:

  • Informació: atenció personalitzada sobre l'oferta formativa i funcionament de la Universitat.
  • Prèstec bibliotecari: com a estudiants s'ofereix el retorn de préstec de llibres (exclusivament a La Fassina)
  • Acarament de documentació: durant la tramitació de documentació (exclusivament a La Fassina)
  • Equipaments i espais: es disposa d'un ordinador d'ús exclusiu per a alumnes de la UOC, amb connexió a Internet(exclusivament a La Fassina)
Accessibilitat