Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

25 professionals del sector administratiu han participat al cinquè speed networking del cicle “Vilafranca, capital humà”

04 de maig de 2017

L’Ajuntament de Vilafranca ha impulsat el cinquè speed networking del cicle “Vilafranca, capital humà”, centrat en el sector administratiu. La jornada es va realitzar el passat dijous 27 d’abril, a la Sala d’Actes de la Fassina, i hi van participar 7 empreses: Gestión de Asistencia en Carretera SL, Gestoria Pagès SLP, Groeneveld Iberica SA, Innova's BJ 3 SL, Cartutxos x Impressora, Qualitat i Gestió Integral a Particulars i Empreses, Rius & Rius Assessors SL, que van entrevistar 25 professionals de l’àmbit administratiu formats al programa SEFED del Servei d’Ocupació i Formació. 


El programa SEFED té com a finalitat capacitar persones en el camp de l'administració i la gestió empresarial mitjançant la metodologia de la simulació d'empreses. És un programa en que es forma a les persones a través  de l'aprendre fent i l’aprendre treballant, i transforma l'aula en una veritable oficina administrativa de l'empresa simulada RAIMIVI SEFED, SAS., empresa del sector vitivinícola.  Per a la ocasió, els candidats han pogut participar prèviament en tallers formatius per millorar el seu currículum i desenvolupar estratègies per afrontar amb èxit aquest tipus d’entrevistes. 


Mitjançant la  modalitat de l’speed networking, cada empresa ha pogut conèixer personal polivalent del sector administratiu en un format dinàmic d’entrevistes breus, d’uns cinc minuts de durada, que els ha permès comptar amb una primera impressió dels candidats i reservar-se els seus currículums. Cal destacar l’interès i la motivació de les empreses participants a la jornada, que han valorat molt positivament els perfils dels candidats que han entrevistat, destacant que eren professionals ben formats i amb molta motivació per a treballar en el sector administratiu.


“Vilafranca, capital humà” contempla per tercer any consecutiu la realització de diversos networkings o xarxa de contactes, amb l’objectiu de facilitar a les empreses el contacte amb professionals qualificats per presents o futures necessitats de recursos humans i brindar l’oportunitat a les persones que cerquen feina de donar-se a conèixer i ampliar la seva xarxa de contactes, fomentant també un espai de trobada entre empreses amb inquietuds similars.


“Vilafranca, capital humà” és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançada pel Servei Públic d’Empleo Estatal.