Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

75 persones obtenen certificats de professionalitat del Servei d’Ocupació

08 de novembre de 2021

L’Ajuntament de Vilafranca, mitjançant el Servei d’Ocupació, ha facilitat l’obtenció d’un certificat de professionalitat a 75 persones al llarg de l’any 2021. Això ha estat possible mitjançant una oferta formativa en quatre àmbits professionals: Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals, Activitats auxiliars de magatzem, Atenció sociosanitària en institucions socials i Activitats de gestió administrativa–Programa SEFED.

Aquesta formació professional ocupacional s’adreça a persones en situació d’atur laboral i acredita una millora de les seves competències professionals, facilitant la incorporació al món laboral. Enguany i fins a dia d’avui, el 50% de les persones que han finalitzat la formació ja han trobat feina.

La formació professional ocupacional està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc de les convocatòries de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries–FOAP i de Forma Insereix. Per a la propera edició s’han sol·licitat nous cursos, a través de la convocatòria de FOAP, que encara estan pendents d’aprovació. Aquests són: Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals, Activitats auxiliars de magatzem, Activitats de gestió administrativa – Programa SEFED i, com a novetat, el curs d’Operacions bàsiques de cuina.

  

Accessibilitat