Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

75 persones participaran en 5 cursos de formació professional per a l’ocupació a Vilafranca

16 de febrer de 2022

L’Ajuntament de Vilafranca ha rebut un any més suport del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal per desenvolupar cursos de formació professional per l’ocupació del programa de formació d’oferta en àrees prioritàries (FOAP). S’han aprovat un total de cinc cursos: Operacions bàsiques de cuina, Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals i dues edicions del curs d’Activitats de Gestió Administrativa (Programa SEFED), que ja s’han iniciat aquest mes de febrer, i Activitats auxiliars de magatzem, que està previst que comenci al març. Aquests cursos enguany permetran formar a un total de 75 persones que obtindran el respectiu Certificat de Professionalitat.

La formació està adreçada a treballadors/es en situació d’atur laboral o en situació d’ERTO que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i que volen ampliar les seves competències laborals. Els participants ja han estat seleccionats o estan en procés i els perfils de candidats i candidates estan determinats per la normativa específica de cada certificat de professionalitat i que es requereix a tothom que vulgui accedir als cursos.

L’aposta del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca és oferir una oferta formativa de qualitat per tal de millorar l’ocupació a la comarca. En la passada edició de cursos es van formar també 75 persones, repartides en cinc cursos, de les quals el 50% van aconseguir una feina.

Accessibilitat