Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Acció formativa en gestió de xarxes socials per a emprenedors

07 de novembre de 2016

 L’Ajuntament de Vilafranca, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ofereix l’acció formativa Sigues el teu Community Manager i aprèn a potenciar la teva marca, per a persones emprenedores que vulguin treballar en l’àmbit de les xarxes socials. El curs ha començat aquest mes de novembre a l’Edifici de l’Enològica amb 12 participants. 
 
L’acció està adreçada a persones emprenedores que estan treballant el seu projecte empresarial, autònoms, professionals i petites empreses del territori interessats a aprofundir en l’àmbit de les xarxes socials, amb l’objectiu de millorar les vendes i imatge de marca. Els participants aprendran  a autogestionar-se en l’entorn digital, amb un programa que inclou 30 hores de formació en grup, una hora de tutoria individual a disposició de cada participant per resoldre dubtes, i una sessió final de presentació del Pla d’acció digital de negoci.
El programa finalitza el proper  12 de desembre i ha despertat molt interès entre els emprenedors. L’Ajuntament de Vilafranca estudia la convocatòria d’una nova edició properament.

 

Accessibilitat