Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Accions formatives per a la millora de l’ocupabilitat

06 de juliol de 2017

El passat mes de juny l’Oficina Municipal de Treball de l’Ajuntament de Vilafranca va organitzar, conjuntament amb Diputació de Barcelona, dos  cursos adreçats a la millora de l’ocupabilitat i la recerca de feina de les persones en situació d’atur. Van participar un total de 18 persones que van millorar les seves possibilitats d’accés al món laboral i poder elaborar així un pla d’acció per a la millora de la seva situació.

El primer curs va ser “Relaciona’t i troba feina. Treu partit dels teus contactes per millorar professionalment”, de 8 hores de durada, i tenia per objectiu donar a conèixer què és el networking i la marca personal, com gestionar-la a través dels contactes personals i saber utilitzar  i gestionar les principals xarxes socials de manera efectiva. El segon curs “Tinc més de 45 anys i no tinc feina. Què faig?”, de 16 hores de durada, va abordar temes de motivació, habilitats, creences limitadores i recursos per a un nou pla d’acció.

La tercera acció formativa està prevista per al mes d’octubre i serà “Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada”, de  10 hores de durada. Aquest nou curs pretén ajudar als participants a trobar els recursos per fer front a les dificultats i ser resilient a partir d’una actitud positiva, d’obertura al canvi, d’ampliació de perspectives, d’enfocament de solucions i sobretot de ser conscient de la responsabilitat individual i del compromís  necessaris per passar a l’acció i aconseguir l’èxit.


Qualsevol persona interessada a participar pot adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball situada a la Plaça Penedès, núm. 4, baixos, o trucar al tel. 938172447.