Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Activitat de novembre del Banc de Temps de Vilafranca

06 de novembre de 2018

El Banc de Temps de Vilafranca va realitzar una xerrada sobre Programari Lliure, a càrrec de Miquel Adroer, membre del Banc de Temps, president de l’Associació d’Usuaris i Usuàries de GNU/Linux en Llengua Catalana i col•laborador del grup de treball Ubuntu a Catalunya.

L’activitat va tenir lloc el dimecres 14 de novembre, a les 19h, a l’Escorxador de Vilafranca. Era oberta a tothom, tot i que les persones que no membres del BDT Vilafranca havien d’aportar un aliment (sucre, farina, oli, conserves,etc...) destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’Associació Ressò.

Durant la xerrada es van donar a conèixer l’origen i les característiques del Programari Lliure, una opció de programari informàtic lliure i gratuït, els avantatges i inconvenients del seu sistema operatiu i els tipus de programes als qual hi pot tenir accés la ciutadania.

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri,  una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.