Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Activitat d’octubre del Banc de Temps de Vilafranca

18 de octubre de 2018

El Banc de Temps de Vilafranca reprèn les activitats desprès del període estival amb la xerrada Flors de Bach–Gotes de flors,  tastet d’equilibri.
L’activitat tindrà lloc el dimecres 24 d’octubre, de 19 a 20.30h, a l’Escorxador de Vilafranca. Anna Cuixeres, BFRP Professional Registrada i Acreditada pel Centre Bach England, i membre del Banc de Temps, serà l’encarregada de la dinamització de la xerrada.
Es parlarà de les flors del Doctor Bach i dels seus remeis; les gotes que equilibren,  harmonitzen i connecten amb el sistema emocional quan aquest es desequilibra i  bloqueja la nostra energia vital. Es donaran a conèixer les flors més importants de les 38 de què es composen els remeis florals. L’objectiu serà descobrir les diferents possibilitats que ofereixen les gotes de flors. 
L’activitat estarà oberta a tothom i les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar un aliment (sucre, farina, oli, conserves) que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’Associació Ressò.
El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.

Accessibilitat