Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Càpsules formatives al Punt TIC Vilafranca Virtual

08 de juliol de 2021

Des del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, el Punt TIC Vilafranca Virtual ofereix un complet programa de formació anual pensat per donar resposta a les necessitats digitals i tecnològiques de la ciutadania.

D’una banda, s’ofereixen cursos intensius de 25-30 hores, de nivell bàsic i avançat, en modalitats presencial i online, adreçats a l’alfabetització Informàtica, el coneixement de les xarxes socials i d’eines multimèdia en línia per a l’elaboració de continguts multimèdia. Aquests tindran lloc en l’últim trimestre del  l’any.

D’altra banda, en el mateix programa s’integren càpsules formatives de més curta durada, 3-9 hores, per a l’aprofundiment i/o l’adquisició d’altres habilitats TIC necessàries per a la recerca de feina, la comunicació amb l’administració pública o l’emmagatzematge al núvol. En el mes de juliol es tenen previstes la realització de 9 càpsules formatives: Gestions i tràmits online (2), Ús del mòbil per a la recerca de feina, Libre Office (3), Eines Google, Canva, Currículum Vitae al núvol i Xarxes socials per a la recerca de feina.

El període de preinscripció per a aquests cursos és obert i s’ha de fer online a través de la pàgina web ocupacio.vilafranca.cat.

El Punt TIC Vilafranca Virtual forma part de la xarxa Punt TIC del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya i és centre col·laborador en l’acreditació de competències digitals ACTIC. En el marc de la seva activitat ofereix a la ciutadania la possibilitat de realitzar la prova acreditativa durant tot l’any, tots els dimarts i els dijous, excepte al mes d’agost que el servei queda suspès en tot el territori.

    

Accessibilitat