Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Cicle de tallers d’orientació laboral i millora de l’ocupabilitat

08 de abril de 2021

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès desenvoluparà un cicle de tallers d’orientació laboral i de millora de l’ocupabilitat, adreçat a persones aturades inscrites als serveis locals d’ocupació, cofinançat entre l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona, dins del seu Catàleg de Serveis de l’edició 2021.

El primer taller previst, “Practica la venda de tu mateix a través de l’Elevator Pitch” permetrà als participants treballar la seva candidatura per fer-la més atractiva i captar l’atenció de les persones que realitzen els processos de selecció. Està programat pel dia 20 d’abril.

El segon taller, previst pels dies 25, 26 i 27 de maig es titula “Si la crisi et dóna llimones, fes llimonades” i pretén mostrar d’una forma pràctica i interactiva com trobar oportunitats allà on es veuen dificultats.

La tercera activitat prevista són els tallers d’”Adaptació en temps de canvi” i “Emocions saludables en temps d’incertes”, que tindran lloc conjuntament i en els quals es podran aprendre eines per a la gestió del canvi i per a potenciar el benestar personal. Aquesta activitat es desenvoluparà els dies 7, 8, 15 i 17 de juny.

En el quart taller, “T’apuntes a fer un scape room?”, el/la participant descobrirà les competències professionals i posarà en marxa un conjunt de característiques que les empreses busquen en els candidats/tes.

Per últim, del 26 al 28 d’octubre tindrà lloc el taller “Dones que ho podem tot, canvis i recerca de feina després dels 45”, una activitat dirigida a motivar, sensibilitzar i donar eines per enfrontar el canvi que suposa cercar i iniciar una nova feina després dels 45 anys.

El període de preinscripció per a aquests tallers és obert i s’ha de fer online a través de la pàgina web ocupacio.vilafranca.cat. Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb l’Oficina Municipal de Treball (Tel.  938 172 447 / [email protected]).

    

Accessibilitat