Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Cicle de tallers d’orientació laboral i millora de l’ocupabilitat a Vilafranca

16 de març de 2022

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès desenvoluparà un cicle de tallers d’orientació laboral i de millora de l’ocupabilitat, adreçat a persones aturades inscrites als serveis locals d’ocupació, cofinançat entre l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona, dins del seu Catàleg de Serveis de l’edició 2022.

El primer taller previst, Estratègies pràctiques per a una autocanditatura eficaç permetrà als participants treballar la seva autocandidatura estratègicament en funció dels objectius professionals i les necessitats de les empreses. Està programat pels dies 4 i 5 d’abril en modalitat virtual.

El segon taller, previst pels dies 11 i 12 de maig en modalitat presencial, es titula Defineix el teu objectiu professional a través del joc i adaptem-nos als canvis del mercat laboral i pretén mostrar com mirar endins per construir l’objectiu professional, així com la mirada externa per entendre el mercat laboral actual i fer l’encaix.

La tercera activitat prevista és el taller presencial Scape Room: Entrenem la Selecció Grupal que tindrà lloc el dia 1 de juny i, que permetrà experimentar en primera persona diferents dinàmiques de selecció grupal, entrenar el treball en equip tot posant en pràctica habilitats comunicatives, de control emocional, etc.

En el quart taller, Com ser seleccionat a INFOJOBS! (70% d'efectivitat) previst per al segon semestre de l’any, el dia 4 d’octubre, s’aprendrà a fer anar aquest portal de recerca de feina tenint en compte totes les seves funcionalitats i la gestió que en fan les empreses. 

El període de preinscripció per a aquests tallers és obert i s’ha de fer online a través de la pàgina web ocupacio.vilafranca.cat. Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb l’Oficina Municipal de Treball (tel.  938 172 447 / [email protected])

Accessibilitat