Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Cloenda del sisè Pla Especial del Foment de l'Ocupació al barri de l'Espirall

23 de desembre de 2016

Dimarts passat, dia 20 de desembre, va tenir lloc l’acte de cloenda del sisè Pla Especial de Foment de l’Ocupació al Barri de l’Espirall, impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca en el marc del projecte Treball als Barris i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Finalitza així un cicle de treball intens i continuat desenvolupant un seguit de programes d’orientació, formació i treball, en favor de l’ocupació de molts veïns i veïnes del barri de l’Espirall, així com diverses accions de dinamització comunitària com el Banc de temps de Vilafranca.

Els projectes executats han estat: Dispositiu d’entrenament de competències, Curs d’atenció sociosanitària, Casa d’Oficis De la Terra 5,  Cicle de networkings, Suport als centres educatius del barri de l’Espirall, Manteniment d’edificis municipals i habitatges socials del barri de l’Espirall, Manteniment de la via pública del barri de l’Espirall, Suport als centres sociosanitaris i d’atenció a persones dependents de Vilafranca i Dinamització comunitària.

L’obertura institucional de l’acte va estar a càrrec de la cap del Servei d’Ocupació i Formació, Montse González, que va fer un breu balanç de l’any destacant la implicació de les persones, les empreses, les entitats, els centres educatius i els centres sociosanitaris en aquest projecte. Tot seguit, van intervenir l’Anna Soldevila (Seraf Penedès 2) i l’Esther Guardiola (Residència Ricard Fortuny) que van destacar el bon funcionament i el beneficis d’acollir alumnes en pràctiques. A continuació vam poder escoltar el testimoni de participants dels diferents projectes que van comentar la seva experiència. Finalment, es van lliurar als participants els diplomes que acrediten la formació rebuda i a les empreses col·laboradores un diploma de  reconeixement  pel seu compromís social. 

Accessibilitat