Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Curs de dinamització d'activitats de lleure infantil i juvenil

13 de abril de 2017

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès enceta una nova edició del programa Joves en Acció per la Recerca de Feina destinat a joves de 16 a 30 anys en recerca de feina. El programa vol promoure l’activació i dinamització dels joves, mitjançant diferents accions, per ampliar les seves competències bàsiques. L’objectiu del programa és ampliar les possibilitats dels participants per trobar una feina i/o retornar al sistema educatiu.

En el programa es donarà suport als joves mitjançant diferents accions de tutorització, en l’acompanyament en la seva inserció laboral o en la recerca del seu itinerari formatiu. Per altra banda, i paral·lelament a l’itinerari individual, es duran a terme diferents accions formatives en competències bàsiques, adaptades a les necessitats i interessos dels joves, i centrades en el coneixement de tots els recursos  existents tant a nivell laboral com formatiu. A la vegada, el programa també promou activitats per apropar els joves al teixit empresarial del territori.

En aquest context, aquest any es realitza de nou el curs de Dinamitzador d’activitats de lleure infantil i juvenil amb el que l’alumnat podrà obtenir el diploma i el carnet de Monitor/a d'Activitats d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil que atorga la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Joves en acció per la recerca de feina 2016 s’ha dut a terme des del més de juliol a desembre.   En aquesta edició del programa han participat activament 62 joves, del quals 10 joves han trobat feina en diferents sectors, 36 han estat derivats a diferents accions formatives, i la resta està  en procés de recerca activa de feina.

Per a inscriure’s al programa cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, a la planta baixa de l’Ateneu Municipal a la Plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47, o bé a La Fassina, a l’avinguda Catalunya, 22, tel. 93 817 19 95 de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

El programa Joves en acció per a la recerca de feina està impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb el finançament de la Diputació de Barcelona.