Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Curs de monitors/res d’activitats de lleure infantil i juvenil a la Fassina

10 de agost de 2016

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès enceta una nova edició del programa Joves en acció per la recerca de feina destinat a joves de 16 a 30 anys en situació d'atur. El programa vol promoure l'activació i dinamització dels joves, mitjançant diferents accions per ampliar les seves competències bàsiques.

L'objectiu del programa és ampliar les possibilitats dels participants per trobar una feina i/o retornar al sistema educatiu. En el programa es donarà suport als joves mitjançant diferents accions de tutorització, en l'acompanyament en la seva inserció laboral o en la recerca del seu itinerari formatiu. Per altra banda, i paral·lelament a l'itinerari individual, es duran a terme diferents accions formatives en competències bàsiques adaptades a les necessitats i interessos dels joves, i centrades en el coneixement de tots els recursos existents tant a nivell laboral com formatiu. A la vegada, que el programa també promou activitats per apropar els joves al teixit empresarial del territori. 

Com a novetat del programa es realitzarà el curs de Dinamitzador d'activitats de lleure infantil i juvenil amb el que l'alumnat podrà obtenir el diploma i el carnet de Monitor/a d'Activitats d'Educació en el Lleure Infantil i Juvenil que atorga la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. 

Per a inscriure's al programa Joves en acció per a la recerca de feina cal adreçar-se a l'Oficina Municipal de Treball, a la planta baixa de l'Ateneu Municipal a la Plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47, o bé a La Fassina, a l'avinguda Catalunya, 22, tel. 93 817 19 95 de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 

El programa Joves en acció per a la recerca de feina està impulsat per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb el finançament de la Diputació de Barcelona. 

Accessibilitat