Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Banc de Temps de Vilafranca celebra el seu 3r aniversari

05 de març de 2018

El 8 de març del 2015 es va posar en marxa el Banc de Temps de Vilafranca del Penedès, un sistema gratuït d’intercanvi de serveis, tasques puntuals, habilitats, coneixements i relacions entre persones. Funciona mitjançant l’oferta i la demanda dels seus participants i l’intercanvi es valora pel temps prestat. 

Enguany per celebrar el seu tercer aniversari s’ha organitzat una jornada que consistirà en dues activitats, la primera, anomenada “Restart Party”, per tal de sensibilitzar de la importància d’aprendre a reparar els propis aparells domèstics per tenir un estalvi ecològic i econòmic  i, la segona,  “Temps pels infants”, pensada per dedicar temps a la cura dels nostres infants.
L’acte tindrà lloc el dissabte dia 10 de març, a l’Escorxador, a partir de les 10,30h del matí.
Una Restart Party és un esdeveniment públic en el què voluntaris amb habilitats tècniques ajuden a les persones assistents a aprendre a reparar els seus aparells elèctrics i electrònics espatllats. Aquesta activitat serà realitzada per membres del col•lectiu Restarters Barcelona.
Al final, l'objectiu de la Restart Party és que les persones assistents hagin pres consciència que els seus aparells es poden reparar i allargar la vida dels nostres dispositius. L’experiència pretén sensibilitzar del gran estalvi ecològic i econòmic del que podem ser responsables.
Les persones interessades en participar caldrà que s’inscriguin en el següent formulari https://goo.gl/forms/l136PtaOzRJ8mMwU2 

A “Temps pels infants” és un espai destinat a les famílies amb infants on es podran realitzar diverses activitats lúdiques dinamitzades per participants del Banc de Temps de Vilafranca, com són el taller Crea la teva història, manualitats i jocs diversos.

El Banc de Temps és un projecte impulsat des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris.

Qualsevol persona interessada en rebre més informació es pot adreçar al Servei d’Ocupació i Formació, Avda. Catalunya, 22, a La Fassina, trucar al telèfon 938 171 995 o contactar mitjançant el correu electrònic a gbertran@vilafranca.org