Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Banc de Temps de Vilafranca celebra el seu 4t aniversari amb l’activitat “Tastets de salut”

04 de març de 2019

El 8 de març del 2015 es va posar en marxa el Banc de Temps de Vilafranca del Penedès, un sistema gratuït d’intercanvi de serveis, tasques puntuals, habilitats, coneixements i relacions entre persones. Funciona mitjançant l’oferta i la demanda dels seus participants i l’intercanvi es valora pel temps prestat.

Enguany per celebrar el seu quart aniversari s’ha organitzat una jornada amb diversos tallers i xerrades  en el marc de l’activitat ”Tastets de Salut”, que tindrà lloc el dissabte dia 16 de març, de 10 a 13h, a l’Escorxador.
Els participants del Banc de Temps dinamitzaran tallers de txi-kung, ioga i quiromassatge i xerrades sobre l’alimentació i intel•ligència emocional, essent totes gratuïtes i obertes a tota la ciutadania.

El Banc de Temps és un projecte del servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris.
Qualsevol persona interessada en rebre més informació es pot adreçar al servei d’Ocupació i Formació (av. Catalunya, 22-recinte La Fassina), trucar al telèfon 938171995 o enviar un missatge de correu electrònic a gbertran@vilafranca.org