Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Banc de Temps de Vilafranca col.labora amb el Rebost Solidari i el CAAD Penedès

13 de gener de 2020

L’any 2019 ha estat un any de col·laboracions amb algunes entitats de la vila arran de les diverses activitats programades en el seu decurs.

D’una banda s’ha participat amb els Recaptes populars que organitza l’associació Ressò, en el marc del projecte Rebost Solidari. Es van recollir un total de 117 Kg d’aliments, en el marc de les 22 activitats organitzades i dinamitzades pels propis membres del Banc de Temps, que han estat donats per aquelles persones que hi van participar sense ser-hi membres, essent condició indispensable. Un cop fets els recaptes, l’associació Ressò distribueix els aliments a famílies necessitades derivades del departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Vilafranca.

De l’altra banda, el grup de caminades del Banc de temps de Vilafranca va organitzar una sortida el passat mes de novembre per visitar el Centre d'Acollida d'Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès Garraf – CAAD Penedès, i fer una donació de materials (mantes, llençols, cobrellits, tovalloles velles, etc...) per millorar l’estada dels animals domèstics que acullen a les seves instal·lacions.

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri,  una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.