Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Banc de Temps de Vilafranca continua l’activitat “Tasta Llengües en francès”

25 de febrer de 2019

El Banc de Temps de Vilafranca realitza cada primera setmana de mes l’activitat “Tasta Llengües en francès” a l’Escorxador de Vilafranca. La propera sessió tindrà lloc el dimarts 5 de març, de les 19 a les 20.30h. La dinamització del grup de conversa anirà a càrrec d’Anaïs Martin, participant del Banc de Temps i que té el francès com a llengua materna.
L’activitat estarà oberta a tothom. Les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar un aliment (prioritàriament sucre, farina, oli, conserves, etc...) que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.
El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada en el programa Espirall, Fem Barri, que està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i co-finançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.
Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al servei d’Ocupació i Formació (av. Catalunya, 22 – recinte La Fassina), trucar al 938 171 995 o enviar un missatge al correu electrònic gbertran@vilafranca.org.