Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Banc de Temps de Vilafranca continua les seves activitats al mes de març

26 de febrer de 2020

El Banc de Temps de Vilafranca continua les seves activitats el proper mes de març a l’Escorxador de Vilafranca. S’han organitzat quatre activitats que estaran dinamitzades pels mateixos participants del Banc de Temps. En el bloc de treball amb llengües s’oferiran les habituals Tasta llengües en francès i Tasta llengües en anglès i un Tasta llengües en alemany, una novetat d’enguany. També s’ha previst la Xerrada-col•loqui : Feminisme, un canvi de vida.

L’activitat Tasta llengües en francès serà el dimarts 3 de març, de les 19 a les 20.30h, a càrrec d’Anaïs Martin. El Tasta llengües en anglès tindrà lloc el dimecres 18 de març, de les 19 a les 20.30h, i anirà a càrrec de Marta Sastre i d’Àngel Torres. El Tasta llengües en alemany tindrà lloc el dimarts 17 de març, de les 19 a les 20.30h i anirà a càrrec d’Andrea Wollner. Les tres activitat tenen l’objectiu d’ajudar als/les participants a mantenir i/o millorar el nivell de llengua mitjançant un grup de conversa.

 Pel que fa a la Xerrada-col•loqui : Feminisme, un canvi de vida, es durà a terme el dijous 12 de març de les 19 a les 20.30h. És una activitat inclosa en la programació del Dia Internacional de les Dones 2020 a Vilafranca i anirà a càrrec de Rosada Rovira. L’objectiu de la sessió serà difondre la cultura i la història de la dona, potenciar l’empoderament femení, descobrir i reconèixer la genealogia femenina i la relació amb les dones  que ens han precedit i animar a reflexionar des de la vessant femenina del món.

Les activitats estaran obertes a tothom. Les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar aliments que serà destinats al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.
El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i co-finançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.

Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al servei d’Ocupació (av. Catalunya, 22–recinte La Fassina), trucar al 938 171 995 o enviar un missatge al correu electrònic gbertran@vilafranca.org.