Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

El Banc de Temps de Vilafranca proposa noves activitats

02 de octubre de 2017

El Banc de Temps de Vilafranca reprèn les activitats per aquest nou curs a l’Escorxador de Vilafranca. Organitza dues activitats: Xerrada d’economia vital i Tasta llengües en francès que estaran dinamitzades pels propis participants del Banc de Temps que ofereixen aquests serveis.

La Xerrada d’economia vital  tindrà lloc el dijous 5 d’octubre de les 19h a 20’30 hores i es parlarà de com assegurar el nostre futur econòmic i tenir llibertat financera. S’exposaran conceptes útils com són: el cicle vital, valorar riscos, escollir objectius i com protegir-nos, els 4 tipus de capital que hem d'acumular, identificació i gestió dels fluxos financers personals i la llibertat financera, com ens beneficia. Estarà dinamitzada per en Jordi Margarit, economista i membre del Banc de Temps Vilafranca.

Per tercera vegada es realitzarà l’activitat Tasta llengües en francès el proper dimecres 18 d’octubre de les 19h a les 20’30 hores. L’activitat serà dinamitzada pels  participants del Banc de Temps que ofereixen el servei de conversa en aquesta llengua.

Les activitats estaran obertes a tothom i les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar un aliment (sucre, farina, oli, conserves) que serà destinat al projecte Rebost Solidari gestionat per l’Associació Ressò.

Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació – La Fassina, poden trucar al 938171995 i demanar per Gemma Bertran o enviar un missatge al correu electrònic gbertran@vilafranca.org.

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri,  una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.