Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Banc de Temps de Vilafranca proposa noves activitats al mes d’abril

25 de març de 2019

El Banc de Temps de Vilafranca organitza per aquest mes d’abril dues activitats, a l’Escorxador de Vilafranca, que són  el Tasta llengües en francès i la xerrada “ La figura de l’escoltador”, ambdues dinamitzades pels propis participants del Banc de Temps. 
La primera activitat, el Tasta llengües en francès, serà el dimarts 2 d’abril, de les 19 a les 20.30h, a càrrec d’Anaïs Martin.
La segona activitat, la xerrada “La figura de l’escoltador”,  tindrà lloc el dia 11 d’abril, de les 19 a les 20.30h. Anirà a càrrec de la periodista Montse Bueno. La figura de l’escoltador és d’origen japonès i la participant l’ha intentat adaptar el millor possible a les necessitats de col•lectius pels qui l’escolta es susceptible de convertir-se en un estímul cognitiu i emocional molt potent.
Les activitats estaran obertes a tothom. Les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar un aliment que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.
El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació–Recinte La Fassina, i/o trucar al 938171995 o enviar un missatge al correu electrònic gbertran@vilafranca.org.