Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Banc de Temps de Vilafranca reprèn les activitats

23 de setembre de 2019

El Banc de Temps de Vilafranca reprèn les seves activitats desprès del període estival el proper mes d’octubre a l’Escorxador de Vilafranca. S’han organitzat tres activitats: Tasta llengües en francès, Tasta llengües en anglès i xerrada Per què em costa tant posar límits? que estaran dinamitzades pels mateixos participants del Banc de Temps que ofereixen aquests serveis. 

L’activitat Tasta llengües en francès serà el dimarts 1 d’octubre, de les 19 a les 20.30h. La dinamització del grup de conversa anirà a càrrec d’Anaïs Martin. El Tasta llengües en anglès tindrà lloc el dimecres 9 d’octubre, de les 19 a les 20.30h i anirà a càrrec de Marta Sastre i Àngel Torres. Ambdues són espais de trobada per a  persones que vulguin mantenir o millorar el nivell d’idioma mitjançant un grup de conversa.

 La xerrada Per què em costa tant posar límits? tindrà lloc el dimecres 16 d’octubre, a les 19h. Octavio Gómez, facilitador de tallers de codependència, serà l’encarregat de dinamitzar l’activitat. A la xerrada aprendrem a reconèixer què és el que ens passa internament davant de situacions de bloqueig i així  poder generar relacions més sanes i autèntiques.
Les activitats estaran obertes a tothom. Les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar aliments que seran destinats al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri,  una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.

Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al servei d’Ocupació i Formació (av. Catalunya, 22–recinte La Fassina), trucar al 938 171 995 o enviar un missatge al correu electrònic gbertran@vilafranca.org.