Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Banc de Temps de Vilafranca reprèn les seves activitats en el mes de febrer

28 de gener de 2020

El Banc de Temps de Vilafranca reprèn les seves activitats el proper mes de febrer a l’Escorxador de Vilafranca. S’han organitzat tres activitats: Tasta llengües en francès, Tasta llengües en anglès i Tastet de Txi-kung, que estaran dinamitzades pels propis participants del Banc de Temps que ofereixen aquests serveis. 

L’activitat Tasta llengües en francès serà el dimarts 4 de febrer, de les 19h a les 20.30h. La dinamització del grup de conversa anirà a càrrec d’Anaïs Martin. El Tasta llengües en anglès tindrà lloc el dimecres 19 de febrer, de les 19 a les 20.30h, i anirà a càrrec de Marta Sastre i d’Àngel Torres. Ambdues activitat  tenen l’objectiu d’ajudar als/les participants a mantenir i/o millorar el nivell de llengua mitjançant un grup de conversa. 

Pel que fa, al Tastet de Txi-Kung es durà a terme el dijous 13 de febrer, de les 19 a les 20h. Rosada Rovira serà l’encarregada de dinamitzar l’activitat. El Txi-Kung és una pràctica física i mental que ens permet cultivar l’energia vital per mantenir els òrgans i totes les funcions del nostre cos en plena salut i equilibri. 

Les activitats estaran obertes a tothom. Les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar  aliments que seran destinats al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.

Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al servei d’Ocupació i Formació (av. Catalunya, 22–recinte La Fassina), trucar al 938 171 995 o enviar un missatge al correu electrònic gbertran@vilafranca.org.