Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

El Banc de Temps organitza l’activitat “Tasta llengües en francès”

27 de juny de 2017

El Banc de Temps de Vilafranca organitza un dimecres al mes l’activitat Tasta llengües en francès, a l’Escorxador de Vilafranca. L’activitat va començar el passat mes de maig i la setmana passada va tenir lloc la segona sessió. Està dinamitzada pels participants del Banc de Temps que ofereixen el servei de conversa en aquesta llengua. Els temes a parlar es decideixen entre tots i es crea un clima agradable que permet poder expressar-se amb naturalitat. 


És una activitat oberta a tothom i les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca  aporten un aliment (sucre, farina, oli, conserves) destinat al projecte Rebost Solidari gestionat per l’Associació Ressò. Aquest projecte és una realitat gràcies al treball coordinat de diverses entitats de Vilafranca que treballen en la distribució d'aliments a famílies necessitades i amb l'objectiu comú de gestionar un centre únic de distribució d'aliments a Vilafranca.


El Banc de Temps de Vilafranca és una projecte subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançat pel SOC i el propi Ajuntament de Vilafranca.

El dimecres 18 d’octubre, a les 19h, a l’Escorxador de Vilafranca tindrà lloc la tercera sessió de conversa. Les persones que estiguin interessades en participar poden informar-se  al Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina, trucant al 938171995 i demanant per Gemma Bertran, o al correu electrònic gbertran@vilafranca.org.