Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Banc del Temps celebra el seu primer aniversari

09 de març de 2016

El passat 8 de març va fer un any que es va posar en marxa el Banc de Temps de Vilafranca del Penedès, una iniciativa que ha tingut molt bona acollida per part de la població. En els dotze mesos de funcionament del projecte s’han apuntat un total de 94 persones i s’han intercanviat un total de 155 hores. El mateix dia 8 es va celebrar l’aniversari del Banc de temps amb la trobada d’alguns dels participants, compartint experiències i gaudint d’aquest espai de relació.

El banc de temps és un sistema gratuït d’intercanvi de serveis, tasques puntuals, habilitats, coneixements i relacions entre persones. Funciona mitjançant l’oferta i la demanda dels seus participants i l’intercanvi es valora pel temps prestat.

Qualsevol persona interessada en rebre més informació es pot adreçar al Servei d’Ocupació i Formació - La Fassina (938 171 995) o mitjançant el correu electrònic   rgarcia@vilafranca.org      

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès impulsa aquest projecte, des de la regidoria de Promoció econòmica i Ocupació. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris.