Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

El Banc del Temps participa a la Jornada “Intercanvis, habilitats i projectes cooperatius”

23 de maig de 2016

“Intercanvis, habilitats i projectes cooperatius”, amb aquest títol és com es vol resumir totes les activitats que es duran a terme el proper dissabte 28 de maig a la Masia Mas Catarro dels Monjos.
El Banc de temps de Vilafranca del Penedès, juntament amb altres bancs de temps de la zona (Sant Sadurní d’Anoia, El Vendrell i Igualada), està col•laborant amb el Banc de temps de Santa Margarida i els Monjos en la organització de la Jornada sobre intercanvis i altres experiències de cooperació que tindrà lloc el proper dissabte 28 de maig de 10 a 14h a la Masia Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos. 
L’objectiu d’aquesta jornada és fer conèixer els bancs del temps, les experiències que es poden derivar dels intercanvis i treballar amb iniciatives de suport mutu i cooperació. 
El programa d’activitats inclou: 
De 10 a 12h: Parades d'intercanvis 
Durant el matí hi haurà parades d’intercanvis. Es podrà portar tot el que no s’utilitzi i intercanviar-ho per altres coses. Si estàs interessat/da en reservar una taula per exposar els productes per intercanviar, pots enviar un correu electrònic al Banc de temps del Monjos a bancdeltempssmmonjos@gmail.com

D'11 a 12h: Tallers realitzats pels socis i sòcies dels diferents bancs de temps.
Tallers simultanis, a diferents espais, per fer un tastet d’habilitats i coneixements que ofereixen els diferents socis/es. Tallers confirmats: dibuix, meditació, activitats infantils, automaquillatge, flors de Bach i energia vibracional. 
De 12 a 13,30h: Xerrada on s’ha convidat a diferents referents en el món dels bancs del temps i es comptarà amb la participació de projectes cooperatius d’habitatge col•lectiu com La Borda de Sants o La Muralleta de Santa Oliva; amb l’experiència dels bancs del temps escolars i la participació de l’Associació pel Desenvolupament de Bancs del Temps amb en Sergi Alonso. 
De 13,30 a 14h: Concert de cloenda
 
Es tracta d’una jornada festiva i familiar oberta a tothom qui hi vulgui participar, intercanviar algun producte, realitzar algun taller o simplement conèixer un acte de suport mutu i cooperació.

Accessibilitat