Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

El Club Patí Vilafranca impulsa una formació per a promoure l’ocupació i l’oci inclusiu en l’hoquei.

22 de juny de 2016

Des de Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès conjuntament amb el Club Patí Vilafranca s’ha iniciat el projecte Ocupació i Oci Inclusiu. Aquest projecte té el suport de la Diputació de Barcelona des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local.

En aquesta línia el Club Patí Vilafranca ha organitzat una formació:  La vida sobre vuit rodes; l’hoquei és divertit.

L’objectiu d’aquesta formació és donar eines pràctiques a les persones interessades en l’hoquei, que puguin donar suport als entrenaments i crear la figura de l’aprenent mecànic de patins (manteniment de bótes, coixinets, canvi de rodes...)

Aquest curs es realitzarà el dies 27, 28 i 29 de juny, de 10.00h a 11.00h, a la Fassina i a les instal·lacions esportives del Club patí Vilafranca.

El públic a qui s’adreça aquesta formació és el de persones en situació de vulnerabilitat i exclusió social de les cooperatives Entrem-hi i Mas Albornà per tal que es vinculin activament en la comunitat Vilafranquina però també està obert a qualsevol persona que en tingui interès.

Totes les persones interessades en participar en els diferents accions del projecte es poden adreçar a  al Servei d’Ocupació i Formació (La Fassina) Av. Catalunya, 22, al tel 93 817 19 95.

 

Accessibilitat