Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

El PFI-PTT col•labora amb el Rebost Solidari de Vilafranca

07 de juliol de 2017

L’alumnat del curs d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del PFI-Pla de Transició al Treball de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha dut a terme una col•laboració amb El Rebost Solidari de Vilafranca. Del 14 al 16 de juny, l’alumnat ha participat en tasques d’atenció al públic, preparació i classificació d’aliments, control d’estocs, suport a la caixa i venda de productes.

El Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò, té per objectiu distribuir aliments a les famílies necessitades de Vilafranca, des d’un local al barri Molí d’en Rovira.  

Aquesta estada formativa ha estat molt ben valorada per l’alumnat. Tots han coincidit en assenyalar-la com a una experiència molt enriquidora, ja que no només els ha permès posar en pràctica els coneixements adquirits al llarg del curs, sinó que els ha obert una finestra al món del voluntariat i al gaudi d’una experiència de servei a la comunitat. L’alumnat ha pogut també gaudir de la companyia i dels consells de les persones voluntàries i han sentit que la seva tasca tenia un valor afegit.

El PTT agraeix al Rebost Solidari la seva càlida acollida, permetent una col•laboració de la que s’espera que tingui continuïtat en el futur.

El PFI-PTT de Vilafranca del Penedès és un programa adreçat a joves de 16 a 21 anys, que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i que, a curt termini, volen treballar o cursar un Cicle Formatiu de Grau Mitjà.  El programa està ubicat a l'Institut Alt Penedès i es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i, des del curs 2013-2014, amb el suport de la Diputació de Barcelona.