Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

El PFI-PTT de Vilafranca col•labora amb el Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD)

El PFI-PTT de Vilafranca col•labora amb el Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD)

30 de abril de 2018


Arrenca la campanya “Junts pel CAAD” de l’alumnat del curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del  PFI-PTT de Vilafranca.
El passat 20 d’abril es va endegar la campanya “Junts pel CAAD”, que té tres objectius. D’una banda, sensibilitzar el jovent sobre la problemàtica de l’abandonament d’animals de companyia, així com sobre la importància i els avantatges d’adoptar animals en lloc de comprar-los. D’altra banda, recaptar fons destinats a comprar menjar i material divers per als animals del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics. I l’últim objectiu és dur a terme el projecte integrat del curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, per tal d’aplicar els continguts professionals adquirits en un entorn productiu real, de manera que l’alumnat pugui conèixer i desenvolupar les tasques necessàries per dur un producte des de la seva concepció fins al client final. Els alumnes han creat una campanya en xarxes socials, basada en Instagram i Facebook, i han elaborat quatre models diferents de clauers, que es poden adquirir en els establiments col•laboradors o directament al PFI-PTT, ubicat a l’institut Alt Penedès. 
Aquest projecte va sorgir arran d’una visita dels alumnes a les instal•lacions del CAAD, on  van poder comprovar la feina que s’hi fa. Això els va motivar a pensar de quina manera podrien aportar el seu granet de sorra.
Els establiments col•laboradors són els següents:
Nutrigan (c/ General Cortijo, 14)
Papereria Pujol (c/ Cort, 25)
Alestetic–Centre de Bellesa (c/ Cid, 2)
Perruqueria Magda (rbla. Sant Francesc, 19)
Aire Estilistes (c/ Santa Clara, 58)
El Pla de Transició al Treball acull a trenta alumnes en les especialitats de Fabricació mecànica i instal•lacions electrotècniques, i d'Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. Es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.