Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El PFI-PTT de Vilafranca rep un premi de RAC105

11 de febrer de 2019


L’alumnat del PFI-Pla de Transició al Treball de Vilafranca en l’especialitat d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, així com la seva tutora i un professor acompanyant, van ser premiats en un sorteig de l’emissora de ràdio RAC105 a passar junts una jornada en l’estació d’esquí La Molina. El premi va consistir en un forfet d’esquí per persona, el transport en autocar i participació en el programa Fricandó Matiner, en directe.

Aquest esdeveniment va tenir lloc el proppassat divendres 1 de febrer. Alumnat i professorat van poder viure de primera mà una master class en comunicació i gaudir l’experiència de com es fa un programa de ràdio en directe, amb l’al•licient de poder interactuar amb l’equip del programa. 

En acabar l’emissió radiofònica, el grup del PFI-PTT de Vilafranca van calçar-se els esquís i van compartir una estona esquiant i gaudint de la neu i els paisatges nevats de la Cerdanya. 
Aquesta ha estat un experiència inoblidable per a tots els participants i des del PFI-PTT agraeixen a RAC105 haver-la fet realitat.

El Programa Pla de Transició al Treball forma trenta joves en les especialitats d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i de fabricació mecànica i instal•lacions electrotècniques, i es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. És un programa adreçat a joves de 16 a 21 anys que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i que, a curt termini, volen treballar o preparar-se per accedir a un Cicle Formatiu de Grau Mitjà.