Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Programa de Formació i Inserció–Pla de Transició al Treball de Vilafranca del Penedès obre la preinscripció per al curs 2019–2020

06 de maig de 2019

El Programa de Formació i Inserció (PFI)–Pla de Transició al Treball (PTT) de Vilafranca del Penedès està adreçat a joves d'entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat en ESO i volen formar-se en un ofici i/o tornar al sistema educatiu reglat. 
El període de preinscripció per al curs 2019–2020 serà del 13 al 24 de maig de 9 a 13h a les instal·lacions del PFI-PTT a l'Institut Alt Penedès.

Les especialitats que s'ofereixen són: 
Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, inclou operacions auxiliars en el punt de venda (reposició de productes, preparació de comandes, marxandatge, paqueteria,...), atenció al client, cobrament i procediments administratius (albarans, factures, cartes comercials, informàtica de gestió). 
Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques, per aprendre a realitzar operacions de mecanització i muntatge per a la fabricació mecànica amb ferro (foradar, roscar, llimar, fer servir el torn, la fresa, el trepant, la serra elèctrica,...) i muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió. 

En acabar el curs, l'alumnat obté una certificació de la formació rebuda i de les competències professionals assolides. A més, tenen avantatges per accedir als cicles formatius de grau mitjà, als centres de formació d'adults i a la formació per l'ocupació. 

Informació i inscripcions: 
PTT Vilafranca del Penedès. IES Alt Penedès,
Av. Tarragona s/n. 08720 Vilafranca del Penedès. 
Tel. 938171719 
a8960023@xtec.cat 

El PFI–Pla de Transició al Treball es desenvolupa mitjançant la cooperació entre el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.