Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El PTT de Vilafranca participa al Gran Recapte

26 de novembre de 2019

L'alumnat del curs d'Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del Pla de Transició al Treball (PTT) de Vilafranca ha participat a la campanya del Gran Recapte, duta a terme pels quatre bancs d'aliments de Catalunya el cap de setmana passat.

El Gran Recapte consisteix en mobilitzar a la ciutadania per tal que faci donació d'aliments bàsics en els punts de recollida participants, per a la seva posterior distribució entre les persones en situació de vulnerabilitat detectades pels serveis socials del nostre entorn. Els nois i noies del PTT varen demanar participar-hi com a voluntaris, per poder unir-se a aquesta gran iniciativa. 

El divendres 22 de novembre, els/les joves van ser al supermercat Esclat de Vilafranca del Penedès, atenent la clientela, informant-los sobre la campanya, animant-los a participar i orientant-los sobre el tipus de productes més necessaris. A més, també recollien i classificaven els productes recaptats. I tot això de manera coordinada amb d'altres persones voluntàries.

Durant el matí van rebre la visita de Manuel Medialdea, president de l'associació Ressò, que gestiona el Rebost Solidari, que els va felicitar pel seu treball i els va convidar a seguir-hi col•laborant en un futur.
Des del PTT es fa una valoració molt positiva de la participació al Gran Recapte. D'una banda, l'alumnat va mostrar una gran implicació al llarg del dia, fent tot el possible per aportar el seu granet de sorra a la campanya. Tothom va acabar la jornada molt contents per la gran quantitat d'aliments recollits. De l'altra, els va servir per posar en pràctica coneixements adquirits en l'àmbit de l'atenció al client, les tècniques de venda i la gestió de magatzem.

Els Programes de Formació i Inserció–Pla de Transició al Treball es duen a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.