Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Punt TIC Vilafranca Virtual inicia cursos de preparació ACTIC el proper mes de juliol

06 de juny de 2017

Des del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament  de Vilafranca del Penedès, el Punt TIC Vilafranca Virtual  prepara l'inici de dos cursos TIC per a persones en situació d'atur laboral per a la prova oficial ACTIC d’acreditació de competències en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. E

El primer curs serà el de nivell mitjà, que tindrà lloc a partir del dia 3 de juliol.. El segon serà el de nivell bàsic, que es dura a terme durant els mesos d'octubre-novembre d'enguany.

El programa contempla el coneixement teòric i pràctic de les habilitats incloses en vuit grups de competències: Cultura, participació i civisme digital (C1), tecnologia digital i ús de l’ordinador i del sistema operatiu (C2), navegació i comunicació en el món digital (C3), tractament de la informació escrita (C4), tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment (C5), tractament de la informació numèrica (C6), tractament de les dades (C7) i presentació de continguts (C8).

Els cursos són de 25 hores amb una periodicitat de dos dies a la setmana en horari de matí. El nombre de places en cadascun dels cursos és de 15 persones. 

El Punt TIC Vilafranca Virtual és també centre col•laborador de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya per a l’acreditació ACTIC. A través del seu portal oficial actic.gencat.cat els aspirants poden reservar el dia i hora per a fer la prova, al recinte La Fassina, o bé en d’altres centres col•laboradors també existents al municipi.

Per a més informació, les persones interessades podran adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball (pl. Penedès, 4, baixos–tel. 938 172 447 correu electrònic: omt@vilafranca.org) o directament al Punt TIC Vilafranca Virtual–La Fassina (av. Catalunya, 22–Tel. 938 171 995 / vilafrancavirtual@gmail.com).