Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El sector administratiu, protagonista del networking realitzat a la Fassina

26 de juny de 2019

El passat dimarts 19 de juny va tenir lloc un nou networking, centrat per quarta vegada en el sector administratiu, a la sala d’actes de la Fassina, amb la participació de dotze empreses: Associació de Viticultors del Penedès, Carrefour, DeMomentSomTres, Federació Empresarial Del Gran Penedès, Fundació l’Espiga, Lartan Comunicaciones SL, MACOP Morató SL, Taller Sanber SLP, Rius i Rius Assessors, Rovira Assessoria i Serveis, Tempo Industrias Metalúrgicas i The Action Unit SL, que han entrevistat 30 candidats/es que estan participant en diferents accions del Servei d’Ocupació i Formació, des de persones que s’estan formant en l’àmbit administratiu a través del  programa SEFED, Plans d’Ocupació de l’àmbit administratiu fis a persones que estan realitzant un itinerari de recerca de feina.

La jornada tenia com a objectiu facilitar a les empreses el contacte amb persones qualificades per a cobrir llocs de treball, i alhora oferir a les persones que cerquen feina l’oportunitat de donar-se a conèixer i ampliar la seva xarxa de contactes. També ha estat un espai de trobada entre empreses amb inquietuds similars. Cada empresa ha pogut conèixer personal polivalent del sector administratiu en un format dinàmic d’entrevistes breus – speed dating, d’uns cinc minuts de durada, que els ha permès tenir una primera impressió dels/les candidats/es i reservar-se els seus currículums. Totes elles han valorat molt positivament l’organització de l’acte i els perfils professionals de les persones que han entrevistat, destacant la bona formació i l’entusiasme i amb molta motivació per a treballar en el sector administratiu.

Com a complement, les empreses han visitat el programa SEFED, un programa que forma les persones a través de la metodologia de l'aprendre fent i l’aprendre treballant, on l’aula es transforma en una veritable oficina administrativa de l'empresa simulada RAIMIVI SEFED, SAS., del sector vitivinícola. 

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte projecte Espirall, Capital Humà, una acció cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social-Servicio Público de empleo Estatal.