Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El sector administratiu, protagonista del networking realitzat pel Servei d’Ocupació i formació de l’Ajuntament de Vilafranca

06 de juny de 2018

L’Ajuntament de Vilafranca ha impulsat un nou speed networking centrat per tercera vegada en el sector administratiu. Es va realitzar el passat dimarts 29 de maig, a la Sala d’Actes de la Fassina, amb participació de vuit empreses: Comepack Ibérica SLU, Compañia Industrial Remolques SL, Estratègia & Pedagogia SL, Güell SA, Plasbox SL, Ranstad Empleo ETT SA, Selfood SA, Serveis Educatius Cavalls de Cartró SL, que han entrevistat a 19 candidats/tes que s’estan formant en l’àmbit administratiu a través del  programa SEFED del Servei d’Ocupació i Formació. Aquest programa té com a finalitat capacitar persones en el camp de l'administració i la gestió empresarial mitjançant la metodologia de la simulació d'empreses.

La jornada tenia com a objectiu facilitar a les empreses el contacte amb persones qualificades per a cobrir llocs de treball, presents o futurs, alhora que oferir a les persones que cerquen feina l’oportunitat de donar-se a conèixer i ampliar la seva xarxa de contactes. Aquest networking també ha estat un espai de trobada entre empreses amb inquietuds similars. 

Cada empresa ha pogut conèixer personal polivalent del sector administratiu en un format dinàmic d’entrevistes breus, d’uns cinc minuts de durada, que els ha permès tenir una primera impressió dels/de les candidats/es i reservar-se els seus currículums. Aquests, prèviament, han participat en tallers formatius per millorar el seu currículum i desenvolupar estratègies per afrontar correctament les entrevistes. 

A més a més de participar al networking, les empreses han visitat el programa SEFED, un programa  que forma a les persones a través de la metodologia de l'aprendre fent i aprendre treballant, on l’aula es transforma en una veritable oficina administrativa de l'empresa simulada RAIMIVI SEFED, SAS, del sector vitivinícola. 

Cal destacar l’interès i la motivació de les empreses participants a la jornada, les quals han valorat molt positivament l’organització de l’acte i els perfils professionals de les persones que han entrevistat, destacant la bona formació i l’entusiasme i amb molta motivació per a treballar en el sector administratiu.