Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El sector del lleure, protagonista del networking realitzat pel Servei d’Ocupació i Formació

22 de novembre de 2017

La jornada es va realitzar el passat dimecres 15 de novembre, a la Sala d'Actes de la Fassina, i hi van participar 8 empreses: Consell Esportiu de l'Alt Penedès, Esport i Lleure de l'Alt Penedès, Meskelleure SCP, Temps de Lleure OSM, F. Roca SL, TENO Cuina de Lleure i Proximitat, Espai de Lleure Divertalia SL, 7 i Tria SA, així com també l'Associació Catalana d'Empreses del Lleure, l'Educació i la Cultura, que van poder conèixer a 24 persones formades en diferents programes del Servei d'Ocupació i Formació en l'àmbit del lleure

La jornada es va obrir amb la intervenció de Pep Montes, gerent de l'Associació Catalana d'Empreses del Lleure, i a continuació es va iniciar el procés de selecció. En aquesta ocasió s'ha apostat per un format molt més dinàmic del que es venia realitzant, en el que els/les participants van haver de realitzar una dinàmica grupal de selecció que consistia en la resolució d'un cas. En aquest context les empreses podien observar com es desenvolupaven els candidats podent així obtenir informació difícil de captar en una entrevista, tal com la capacitat de treballar en equip, la iniciativa i el lideratge, entre d'altres competències i habilitats importants per a treballar en aquest sector laboral. 

Abans de la jornada de networking, el grup de candidats i candidates van preparar-se per a una millora de les seves capacitats entorn a l'adaptació del currículum a l'àmbit del lleure, les dinàmiques de selecció i l'entrevista de feina. Cal destacar l'interès i l'avaluació satisfactòria de les empreses participants a la jornada, que han valorat molt positivament el format de selecció i els perfils dels candidats que han participat, demostrant un alt nivell de motivació per a treballar en el sector del lleure. 

El Servei d'Ocupació i Formació contempla per tercer any consecutiu la realització de diversos networkings o xarxa de contactes, amb l'objectiu de facilitar a les empreses el contacte amb professionals qualificats per presents o futures necessitats de recursos humans i brindar l'oportunitat a les persones que cerquen feina de donar-se a conèixer i ampliar la seva xarxa de contactes, fomentant també un espai de trobada entre empreses amb inquietuds similars. 
El networking és una acció subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris i cofinançada pel Fons Social Europeu.