Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca ofereix formació per les empreses del territori

22 de setembre de 2020

El Servei d’Ocupació de  l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona, ofereixen per aquests d’octubre dues accions formatives de curta durada i en format online adreçades a empresaris/ies i professionals de recursos humans de les organitzacions del territori.

La primera acció “Necessites contractar personal? Informa’t dels contractes de treball amb bonificacions i reduccions vigents” i pretén aportar informació actualitzada i d’interès per tal que les empreses puguin conèixer quins tipus de contractacions els poden beneficiar a nivell d’incentius. Es realitzarà el dia 13 d’octubre, de 09:30 a 13:30 h. del matí.

La segona acció porta per títol “Captació de talent a través de les eines 2.0” i pretén donar a conèixer i treballar el bon ús de les xarxes i eines 2.0 per a un òptim i eficaç procés de selecció. Aquesta acció tindrà lloc el dia 26 d’octubre, i es farà  també de 09:30 a 13:30h del matí.

Les empreses interessades en realitzar aquestes formacions poden fer la preinscripció al link que trobaran a  https://ocupacio.vilafranca.cat/tramits/. Per a més informació poden contactar amb l’Oficina Municipal de Treball  al telèfon 938 172 447.